Аз съм единствената реална алтернатива на модела ГЕРБ. Един кмет

...
Аз съм единствената реална алтернатива на модела ГЕРБ. Един кмет
Коментари Харесай

Руди Василев: Наркодилърите трябва да ги обръщаме с главите надолу и да ги провисваме пред училищата!

" Аз съм единствената действителна опция на модела ГЕРБ. Един кмет на София не може да допусне, при съществуването на Общинска полиция и вътрешно министерство, в центъра на града да се популяризира дрога. Дилърите би трябвало да ги обръщаме с главите надолу и да ги провисваме пред учебните заведения. Говоря безусловно. Как някакви човеци ще стоят и ще ни тровят децата? ", съобщи Радостин Василев - самостоятелен претендент за кмет на София.

" Антон Хекимян и Васил Терзиев са едно и също нещо, което е сложено в сглобката на национално равнище, коалиция на национално равнище, които се схванаха за София и ще създадат даже коалиция в общински съвет ", добави някогашният министър на спорта.

" Моделът ГЕРБ е съществено окопан в София посредством общински предприятия и доста купени гласове, а Хекимян е апотеоз на срастването на страната с медиите. Има Такъв Народ не могат да бъдат опция на статуквото, тъй като те бяха подготвени на коалиция с ГЕРБ. Те са скрита, фиктивна съпротива и по тази причина напуснах Има Такъв Народ, тъй като се прегърнаха с ГЕРБ. Затова напуснах и " Продължаваме Промяната ", тъй като предадоха доверието на стотици хиляди българи ", съобщи още юристът.

" София е корупционната яма на ГЕРБ. На първо място би трябвало да се потърси отговорност на досегашното ръководство. Трябва цялостна проверка в Столичната община и всички общински сдружения. София страда от липса на сигурност - парковете и улиците са рискови, по тази причина е нужно засилено видеонаблюдение ", приключи Василев.
ТЕМА преди 6 дни 4997 преди 8 дни 1834 преди 8 дни 3824
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР