Аз съм доста ядосан на това, което направи служебният министър

...
Аз съм доста ядосан на това, което направи служебният министър
Коментари Харесай

Борисов поиска оставката на енергийния министър, който казва същото като Делян Добрев от ГЕРБ

" Аз съм много сърдит на това, което направи служебният министър Росен Христов през вчерашния ден. Работата на служебното държавно управление е да прави избори, а не да дава оценки. Има органи като ДАНС, ГДБОП, разследване, прокуратура, които се занимават с тази работа. Откъде накъде той ще атакува нашите вероятни сътрудници в някои от мандатите, " Продължаваме промяната "? Аз ги пазя, тъй като съм кардинален - служебният министър има една функционалност по Конституция - да си гледа работата и да приготви почтени избори. Той през вчерашния ден извърши политически акт на офанзива против " Продължаваме промяната ". Ние два месеца предизборна акция обяснявахме, че това е правилно, само че постоянно сме работили институционално - давали сме сигнали до Министерство на вътрешните работи и до прокуратурата.

Тъй като рецензиите на Христов в сряда отчасти съответстваха с рецензиите, които месеци наред депутатът от ГЕРБ Делян Добрев отправяше към предходното държавно управление, Борисов съобщи: " Аз скрито се надявах, че Делян Добрев не е прав, тъй като в случай че се окаже, че това което Делян Добрев споделя и това което споделя Росен Христов, " Продължаваме промяната " ще стане сложна за другарство ".

Лидерът на ГЕРБ съобщи тази заран пред Би Ти Ви, че даже и да се образува държавно управление, то няма да има дълъг живот. Независимо от това, че не има вяра, че може да има държавно управление с дълъг мандат, в ГЕРБ са подготвени с проектокабинет и в него ще вземат участие някои остарели министри на ГЕРБ. Самият Борисов няма да е номинация за министър председател. Според него, в случай че не се образува държавно управление с първия и втория мандат, най-лесно ще е да се даде третия на " Български напредък ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР