Аз съм доказал в годините, че не се страхувам, но

...
Аз съм доказал в годините, че не се страхувам, но
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Нямам намерение да се взривявам, самопрострелвам и самокатастрофирам

Аз съм потвърдил в годините, че не се опасявам, само че пред вас декларирам, че няма да се самозастрелвам, самовзривявам, самоубивам. От господин Сарафов за първи път слушам, че се плаши от нещо и то от индивида, до който стоеше неразделно. Не мисля, че Гешев има проблеми с емоционалността си. Познавам го от близо 30 години. Това съобщи заместник-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров по bTV.
 
По думите му до предишния петък тримата (Гешев, Сарафов и той самият, бел. ред.) са комуникирали съвършено и не знае в този момент какво се е случило. " Учудвам се, тъй като месец декември Сарафов беше определен за втори мандат, в концепцията му пишеше, че всичко е " ок " в прокуратурата. Всичко беше " ок " до атентата ", добави зам.директорът на Национална следствена служба.
 
" Срещу единия беше осъществен опит за ликвидиране – терористичен акт, тъй като със средството, с което той беше осъществен, можеше да пострадат доста други жители, с изключение на обекта на покушението. От Сарафов за първи път слушам, че се плаши от нещо, и то най-много от индивида, който придружаваше на всички места и индивидът, който го оставяше да го замества ", сподели Ясен Тодоров.
 
" Пострадалото лице от едно закононарушение, прави се предложение за неговото премахване, откакто е изработен опит за неговото ликвидиране - това е абсурд. Той е упрекван за това, че желае да разбере какво се е случило, продължи Тодоров.
 
" Няма нищо смущаващо, че на мястото е изпратен човек с подобен опит, непознат специалист (за израелския специалист, бел. ред.). Огледът се прави от способените следователи, от ГДБОП, експертът оглед не е правил. Има публично мнение по какъв мотив и за какво е бил тук този човек. Познавам го, бил съм в тази академия, в която се приготвят най-хубавите антитерористи, тъй че неговият взор може да е единствено от изгода ", разяснява още зам.-директорът на Национална следствена служба.
 
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР