Аз съм датски журналист, защото съм датчанин. И когато кажеш

...
Аз съм датски журналист, защото съм датчанин. И когато кажеш
Коментари Харесай

Датски журналист: В България протестите са много по-мирни, отколкото в Дания

Аз съм датски публицист, тъй като съм датчанин. И когато кажеш " аз съм публицист в Дания, ти към този момент легално изпълняваш тази активност. Това сподели Александър - влогърът от Дания, по-известен с псевдонима си “Луд Българин “ в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ". Той бе заплашван и гонен от полицията по време на митингите.

Той се размина с полицейските палки в „ кървавата сряда “, само че не съумя да избегне побоя от гамени, до момента в който снимаше по софийските улици.

" Манталитетът ми е датски, тъй като аз съм израснал там и в никакъв случай не съм бил в българско учебно заведение, въпреки че съм българин. Аз започнах да излъчвам митингите в България, тъй като видях, че митингите в Америка стартира да издигат и развиват канали в обществените мрежи. Тъй като знаех, че ще има доста фенове моят канал в YouTube е към този момент много прочут канал. ", изясни той.

" В България митингите са доста по-мирни, в сравнение с в Дания. Там отново има огромни разлики. Най-лудият митинг, който съм виждал беше поради една къща, на младежи, която им беше дала страната и по едно време решили да я бутнат. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР