Аз съм член на Националния съвет на БСП, делегат на

...
Аз съм член на Националния съвет на БСП, делегат на
Коментари Харесай

Крум Зарков не приема изключването на членове от БСП

" Аз съм член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, пратеник на конгреса на Българска социалистическа партия и не одобрявам изключването на хората. Продължавам да се боря за мощна лява социалистическа партия, само че това ще бъде откакто свърша мандата си на длъжностен министър на правораздаването. " Това съобщи служебният правосъден министър Крум Зарков пред публицисти в Съдебната палата след през уикенда. Той взе присъединяване в представянето на доклада на Националното бюро по правна помощ.

Крум Зарков посочи, че няма да търси кей в друга политическа мощ , друга от Българска социалистическа партия. Крум Зарков отхвърли да разяснява в отговор на въпрос на политическите партии, които се зареждат на стартовата линия за следващата предизборна акция, като да вземем за пример новата коалиция " Левица ".

Зарков отхвърли да разяснява и личностите, които са наранени и, както и политическите сили, които са в избирателен интервал.

Според него обаче от доста от дълго време трябвало да се подхващат ограничения, свързани със глобите по закона " Магнитски " - трябвало да се реформира антикорупционната комисия, да се вкара механизъм за следствие на основния прокурор и заместниците му, трябвало да се гласоподават законите по Плана за възобновяване и резистентност и трябвало да се изпълнят рекомендациите и на Европейската комисия.
 Зафиров разгада опита за прелом в Българска социалистическа партия - трябвало да се коалира с
Зафиров разгада опита за прелом в Българска социалистическа партия - трябвало да се коалира с " Левицата "

Замисълът обаче не се получил
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР