Аз съм бъдещето на Българската православна църква, мога да работя

...
Аз съм бъдещето на Българската православна църква, мога да работя
Коментари Харесай

Силиконка богослов: Аз съм бъдещето на православната църква, монахиня няма да стана

„ Аз съм бъдещето на Българската православна черква, мога да работя като клисарка, защото монахиня няма да стана. Да си монахиня е предопределение, а не работа и аз не съм почтена да бъда монахиня ”, това съобщи Илона Попова, студентката по богословие, която стана 3-та на състезанието „ Мис Силикон ”, пред Нова телевизия.

„ Не считам, че съм направила нещо неприятно. Сексапилът и еротиката не са грехове. Аз имах силикон още преди да вляза да изучавам богослов. Когато отидох на първите си лекции още бях с здравната лента. След състезанието, против мен се направи подписка, с цел да ме изключат от богословския факултет, само че тя беше цялостна с подправени подписи. И знам кой я е събрал. Това е една монахиня или послушница, която е цялостна със злоба и завист и в случай че аз бях на нейно място щях да си махна одеждите, защото щях да преценява, че съм недостойна ”, споделя Илона.

„ Аз непрекъснато се апелирам. Всеки ден, всяка вечер. По време на състезанието не оставих религията си. Дори преди да изляза целунах кръста си и се прекръстих. Но не съм се молила за победа. Аз не пуша, не пия, нямам нощен живот ”, добави студентката по богословие.

„ Вместо да са ми признателни, че поради мен доста хора научиха, че има Факултет по богословие, те се пробваха да ме изключат, само че не съумяха. Отидох на един конкурс и се съблякох по бански. Да не би да няма свещеници, които не си обличат бански? Има и аз съм виждала ”, прибавя Илона.

„ Ще сложа още силикон. Не обичам да се наемам с време, само че ще сложа. Може да ме съди единствено този, който ми заплаща силикона, а бюстът ми е подарък от майка ми ”, споделя подгласничката в „ Мис Силикон ”.

Студентката добави, че е изгубила доста другари след абсурда с състезанието „ Мис Силикон ” и живота й се е трансформирал фрапантно, само че все пак не съжалява. Разказва, че майка и баба й, с която живее, я поддържат напълно. В църковните среди също не усеща смяна или отрицателно отношение.

На въпроса счита ли, че ще е добре да преподава на дребни деца, Илона съобщи, че е доста по-добре децата да имат хубава и млада учителка, в сравнение с „ злобна леличка ”.

Студентката желае да приключи образованието си и да запише магистратура в компетентност „ Социална активност и пробация ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР