„Аз питам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант

...
„Аз питам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант
Коментари Харесай

Защо Мутафчийски и Кунчев ходят на ресторант и то с Вл. Горанов? - slava.bg

„ Аз запитвам генерал-майор-професор-доктор-генерален директор-председател Мутафчийски ходил ли е на ресторант през последните месеци. Да отговори. Като каже: „ Не съм ходил”, добре. Питам физиономиста ходил ли е на ресторант и Ангел Кунчев? Аз не съм. Да излязат и да кажат, че и те не са. Казвам ви, че който от тях каже, че не е ходил – лъже. Не желая да ги запитвам ходили ли са с Владислав Горанов или без Владислав Горанов. Компанията им не ме интересува. Аз съм човек, който си сортира компанията”, хвърли бомба на конференция на АБВ нейният водач Румен Петков.
Известно е, че заведенията за хранене са затворени от месеци, господата, въпреки и от провинцията, непрекъснато обитават в София, тъй че не са и хотелски посетители. А точно Мутафчийски и Кунчев, които при започване на втората вълна на ковид, вместо да си правят работата като членове на Националния действен щаб хукнаха на скъпи почивки в Гърция, до момента в който ни поучаваха да не мърдаме от у дома, а след това и по нашето море в комплексите на СИК, в този момент са най-големите адепти заведенията да не бъдат отваряни. Щяла доста да скочи „ заболеваемостта”, която без друго се подвига през последните дни, макар че няма по какъв начин още да е усетен резултат от моловете даже.
Не стига това, ами и сочат с пръст, та и глобяват извършители, дори те да не са извършители даже официално – информация някои столични хотели, като че ли не го вършат всички.
ИНТЕРЕСНО Е КАКВА ГЛОБА ЩЕ НАЛОЖИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО НА МУТАФЧИЙСКИ, КУНЧЕВ И ГОРАНОВ ЗА НАРУШЕНИЕТО – ПОЛАГАТ съдебна експертиза 1000 ЛЕВА НА КАЛПАК.
Интересно е също като какъв шефът на Военна болница и основният хигиеничен контрольор – член на политическия кабинет на здравния министър, се срещат с Владислав Горанов?
Бившият министър на финансите основа консултантска компания, което съгласно едни адвокати е на ръба, а съгласно други напряко си е оттатък закона.
Възможно ли е и по каква причина, в каква връзка да са обсъждали нейната активност?
Или пък е правилно казаното от Цветан Цветанов, че „ Владислав Горанов реди листите на ГЕРБ за изборите”, та да са се видели по подобен един мотив?
Само подсещаме, че Ангел Кунчев беше в последната хасковска листа на ГЕРБ, като даже отхвърли да влезе в Народното събрание на мястото на Делян Добрев, откакто той беше заставен да напусне депутатството поради абсурда Апартаментгейт – някогашният стопански министър е наемател на майка си в жилища и гараж, купени на смешно ниска цена, но не в родния си град, а в фешън квартал столицата, близо до експрезидента Първанов.
Лидерът на учредената от него партия Румен Петков добави:”Миналата година в България са умряли 15 000 души повече в сревнение с предходните 5. От тях 7600 нямат досег с ковид. Това значи, че те са умряли от хаоса, породен от Националния действен щаб и правителството”.
Напомняме, че точно щабът на Мутафчийски и Кунчев забрани приема на пациенти с други болести и плановите интервенции, без значение дали имат рак или друго, доста по-тегко от К19 заболяване. При втората вълна на епидемията виновността е още по-голяма, защото, вместо да почиват в Гърция и при СИК у нас, беше редно да приготвят уголемение на профилираните отделения и набиране на нови кревати, както направиха всички останали страни в Европейски Съюз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР