Аз отивам в една болница да се оперирам и тази

...
Аз отивам в една болница да се оперирам и тази
Коментари Харесай

Нана Гладуиш С Безкрайно Тъжни Констатации За Здравеопазването У Нас. Този Разказ Ще Ви Просълзи

Аз отивам в една болница да се оперирам и тази болница има частична патология, и сега, в който ме изписват те и споделят, че би трябвало да продължа да се церя на друго място и да си платя. Така става непрестанно ”, изясни тя.

„ Миналата седмица съм дала пари на жена на ядрено-магнитен резонанс, тъй като тя няма пари и никой не й дава ”, описа тя и попита: „ Най-тъжното е, че след една седмица тя умря. Трябваше ли страната да чака и да я одобри три дни преди тя да почине, с цел да й даде болкоуспокояващо? ”.

Непрекъснато се желаят пари от пациентите под формата за дарения.

„ Когато на мен ми откриха тези метастази, в България желаеха да ми отрежат гърдата. Даже, с цел да бъда по-точна, желаеха да ми я накълцат сантиметър по сантиметър, с цел да схванат къде тъкмо е тази бучка. Аз бях подготвена да го направя “, показа Нана.

„ След това отидох на лекуване в чужбина и се излекувах, без да ми режат гърдата “, показа още тя.

„ Майчин дом ” желаеха подаяние от 2000 лв., с цел да се извърши интервенция. Аз не знам какви пари има и по какъв начин се разпределят, само че в последна сметка ние си плащаме.

В отделението ни към момента се употребява масичка за реанимация на бебета на 50 години, описа доктор Красимира Иванова, шеф на отделението по неонатология в Първа АГ болница “Света София ”. Тя стартира работа в отделението преди три години.

От тогава до момента, тя не е станала очевидец на закупуването на нова инсталация и ново съоръжение.

„ Това, което най-вече ме тревожи е положението на газовата система в отделението, цялата газова апаратура е по стените. Това е извънредно рисковано и не е вярно по новите стандарти ”, заяви тя.

„ Единствено и единствено с помощта на безпределно положителния екип от експерти в отделението, ние съумяваме да се оправим и то сносно ”, акцентира доктор Иванова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР