Аз още в началото коментирах, че това е кланова война

...
Аз още в началото коментирах, че това е кланова война
Коментари Харесай

Андрей Янкулов от „Антикорупционния фонд“: Смяната на Гешев със Сарафов няма да доведе до нещо различно

„ Аз още първоначално разясних, че това е кланова война поради събития вън от прокуратурата. Смяната на с Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. няма да докара до нещо друго “. Това изясни в ефира на bTV адв. Андрей Янкулов от „ Антикорупционния фонд “.

Той разяснява и разпоредената инспекция на дейностите по следствие на неприключени и спрени досъдебни производства за закононарушения от общ темперамент, осъществени от съдии, прокурори и следователи.

„ Каква легитимност има едно такова управление в лицето на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., с цел да прави такава проверка? Такава проверка значи, че той би трябвало да ревизира и себе си. Никой не може да чака, че ще бъде извършено независимо “, уточни той.

Според него е нужна сходна инспекция, само че тя не може да бъде осъществена от краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор, а от идващото управление на държавното обвиняване, определено от Висшия правосъден съвет.

„ Има отвращение в лицето на Висш съдебен съвет и прокуратурата да се занимае с разплитането на престъпната мрежа в следствието „ Осемте джуджета “. Нищо не беше разследвано съответно. Сега Висш съдебен съвет продължава – затваря си очите за множеството изнесени данни. Има хора, които излизат с имената си и приказват с конкретика “, разяснява Андрей Янкулов.

„ По отношение на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. ще бъде задействан механизмът за следствие на основния прокурор. 22 съдии могат да проверяват, като ще бъде определен един на инцидентен принцип. и сигналите против него потеглят по каналния ред, защото не е основен прокурор “.

„ Снимките на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. с Петьо Еврото в ресторанта „ Осемте джуджета “ са изпратени от неизвестен адресант. Твърди се, че са били част от разработка н КПКОНПИ против Сарафов, водена преди години. Това са фотоси, оповестени преди нашето следствие “, изясни Янкулов.

„ Мрежата с хипотетичен началник Петьо Петров не е единствената за въздействие в правораздаването. Тези мрежи се хранят от компромати, където лицата, свързани с тях, биват изнудвани от фотоси и видеа. Не всичко минава през материална полза “, разяснява някогашният зам.-министър на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР