“Аз очаквам парламент с пет до шест конфигурации в него.

...
“Аз очаквам парламент с пет до шест конфигурации в него.
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Големите началници ще размахат още 2-3 списъка “Магнитски” и правителство ще има

“Аз чакам парламент с пет до шест конфигурации в него. ПП-ДБ ще бъде втора или първа политическа мощ, по-скоро чакам да бъде вторта. И в случай че нещата в Украйна не престават да се утежняват, както ни подсказват, държавно управление би трябвало да има. Просто ще дойдат огромните началници, ще тропнат по масата, ще размахат още два-три листата " Магнитски “ и държавно управление ще има ". 

 

Това споделя в изявление за “Фокус ” пра. Михаил Константинов.

 

И продължава по този начин: “Викат нашите хора в посолството, демонстрират им кои са идващите от листата " Магнитски “, мощно са уплашени и ще вършат, каквото им кажат. За страдание, ние сме страна с леко колониален статут, тъй че каквото белият човек каже – това вършат локалните туземци. Това е нашето състояние. В случая ние в действителност се нуждаем от  държавно управление, тъй че не е зле малко да ни набият канчетата и да вземем най-накрая да излъчваме някакво ръководство. Защото ще дойдат елементарните хора ядосани и ще изхвърлят и едните, и другите, а какво ще пристигна по-късно – към този момент не се знае ". 

 

Според него, смесеното гласоподаване ще докара 300- 400 хиляди души пред урните от тези 600 хиляди, които стабилно понижиха и машините ги отблъснаха от гласуването. 

 

“Аз персонално чакам да гласоподават към 2,9 милиона гласоподаватели на тези избори на 2 април, за разлика от последните през октомври, когато гласоподаваха 2,6 милиона, което беше връх по ниска изборна интензивност ”. 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР