Аз нямам нужда от този доклад на Министерство на финансите

...
Аз нямам нужда от този доклад на Министерство на финансите
Коментари Харесай

Сензационен Николай Василев навря Кокорчо в кучешки задник: Латино измамник! Няма нужда от него

„ Аз нямам потребност от този отчет на Министерство на финансите от през вчерашния ден, с цел да схвана защо става дума. Тези неща ги споделям от лятото на 2021 година и от този момент политиката е една и съща. И аз виждах по какъв начин месец след месец, тримесечие след тримесечие, се запътваме тъкмо насам “. Това съобщи някогашният стопански министър Николай Василев пред Българска национална телевизия.
„ 2020 година, помните какъв брой скоро беше, се гласоподава бюджет от 42 милиарда лева – съгласно мен изцяло съответен. За предходната година, по мои сметки, са изхарчени към 67 милиарда лева Само за 2 години. Тази година добре, че нямаме бюджет, тъй като, в случай че имахме, щеше да е 70-80 милиарда лева То може и по този начин да стане, в случай че ръководят популисти “, планува икономистът.
„ Асен Василев през вчерашния ден в друга телевизия извънредно добре илюстрира това, в което има вяра. Това за мен е латиноамерикански сюжет: „ колкото повече харчим, колкото повече пари раздаваме, колкото по-големи дефицити и бюджетни разноски и задължения натрупваме, толкоз по-богати и с европейски приходи ще станем “. То в случай че беше по този начин, той мисли, че е първият човек, който е разкрил тази доктрина ли? Има огромни дефицити – то и тогава имаше огромни дефицити през 2021, 2022 година Моята доктрина е, че в последните няколко години въобще няма причина в България да има дефицити. В България няма война, няма криза никаква, няма естествено злополучие, няма и настъпление на извънземни. Каква е повода България да не може да живее с 60-70 милиарда лева, колкото събира? Защо желаеме да живеем със 100 милиарда? Защото ни ръководят популисти. След 1997 година България беше супер бедна страна, само че имаше остатъци, дребни дефицити и по тази причина станахме малко задлъжняла страна “, изясни още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР