АЗ НЕ ЗНАМ Г-ЖА НИНОВА КОЛКО ЧЕСТО СИ ГОВОРИ С

...
АЗ НЕ ЗНАМ Г-ЖА НИНОВА КОЛКО ЧЕСТО СИ ГОВОРИ С
Коментари Харесай

Гешев променил естествения интелект на Нинова

АЗ НЕ ЗНАМ Г-ЖА НИНОВА КОЛКО ЧЕСТО СИ ГОВОРИ С ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ, НО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ Й РАЗГОВОР С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ПРОМЕНИ ЕСТЕСТВЕНИЯ Й ИНТЕЛЕКТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО С ПЪРВИЯ МАНДАТ.

Това сподели от трибуната Любен Дилов-син като имитация към Корнелия Нинова, която разви политическа доктрина за естествения и изкуствения разсъдък у нас.

В персонално пояснение Нинова загатна име, „ което никой не споменавал през днешния ден в тази зала – на основния прокурор Иван Гешев “.

Българска социалистическа партия е единствената партия, в която прокуратурата е влизала с искане за обиск и призовки, сподели Нинова. Досега господин Гешев ви пазеше и вие го употребявахте против политическия си конкурент, добави тя. Нещо сред вас се обърка, за какво, не е наша работа – вие си знаете, отговори Нинова.

Въпреки че сме единствената партия, в която прокуратурата е влизала, ние бихме го поощрили в процеса, който стартира той. Мафията експлодира от вътрешната страна, сподели още Нинова.

Операция „ Чисти ръце “ би трябвало да продължи до дъно, заключи тя.

Президентът Радев се нарежда през днешния ден като лидер на битката против това държавно управление. Има ли право, откакто той направи Политическа партия и смъкна „ държавното управление на Политическа партия и на нас “. Това държавно управление, което върви тук, дава причини на бащата на хаоса в страната, сподели към този момент яростно Нинова.

Това държавно управление няма да издържи дълго, предсказа тя в 5-минутно персонално пояснение – с две над разрешеното, цялостен парламентарен връх, по думите на ротиращия се ръководител на Народното събрание Росен Желязков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР