Аз не виждам нищо притеснително в записите. Това беше един

...
Аз не виждам нищо притеснително в записите. Това беше един
Коментари Харесай

Слави Василев: Записът показа, че Борисов не е единствения калпазанин в българската политика

" Аз не виждам нищо притеснително в записите. Това беше един извънреден миг, тъй като цялата скотщина, която мнозина жители допускаха, излезе на бял свят ".

Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия политологът Слави Василев.

" Това е хубаво, тъй като хората би следвало да бъдат осведомени по какъв метод се ръководи страната, какви са ползите, които управляват партиите, даже в такива елементи по какъв начин се съгласуват в всякакви посолства, по какъв начин Борисов е заслон, маркетинг, пък ние се разбираме с него. Това е показателно освен за Народното събрание, а и на политическите партии, които са в Народното събрание. В България всяко знамение е за три дни. Ще се приказва известно време, ще се разяснява по какъв начин е аморално, само че всичко това ще отече и ще се върнем там, където си бяхме - удобно да си вървим от избори в избори и да слушаме по какъв начин всякакви хора ни приказват празни приказки в ефира ", счита той.

" Абсолютно основателно е да има хора, които законно да се съмняват, че това е вярното нещо, изключително от страна на Политическа партия. Защото всъщност Борисов ги изигра. Адмирации за това което Радостин Василев направи. Той не ми беше приветлив първия път като скочи от една партия в друга, само че в този момент като излезе с помощта на него тази грозна истина, ми стана внезапно приветлив. По създание това налива вода в мелницата на Борисов, тъй като в действителност той не е единствения пакостник в българската политика, а всички се оказаха такива ", съобщи Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР