Аз не съм предател. Хората са разочаровани, защото влязохме с

...
Аз не съм предател. Хората са разочаровани, защото влязохме с
Коментари Харесай

Кирил Симеонов разкри ще подкрепи ли вота на недоверие и дали е по-богат

Аз не съм изменник. Хората са разочаровани, тъй като влязохме с обещанието, че ще се борим против ГЕРБ. Това, което се случи в четвъртък - се насъбира през времето. Споделял съм с сътрудниците, че не ми е ок, това което се случва с Никола Минчев. Проблемът при нас в групата на Има Такъв Народ е в връзката. Решението за настояването на оставката на Минчев пристигна от управлението на партията. Сложих подписа си под това от преданост. Не гласувах по съвест и по тази причина излязох на трибуната и си признах грешката.Това съобщи към този момент самостоятелният народен представител Кирил Симеонов в ефира на бТВ.

Той съобщи, че постоянно е бил предан, само че казусът е чисто идеологически. Разминаха ни се релсите, натрупа се напрежение и капката преля, сподели още той.

Симеонов бе безапелационен, че никой не му е оказал помощ да вземе решението за напускането на Има Такъв Народ.

Имал съм диалог с Кирил Петков, в който диалог нищо не ми е предложил, сподели ми единствено, че ще хвърлим страната в безпорядък.

Прекарах цялостен час в стаята на Има Такъв Народ в Народно събрание, с цел да си поговоря с тях. Уважавам ги тези хора. Поговорихме си. Нищо неприятно не ми се е случило вътре, изясни Симеонов.

Ще гласоподавам срещу вота на съмнение, безапелационен бе той.

Не можем да действаме координирано с тази система, против която трябваше да се борим, безапелационен бе той и добави, че е виждал Слави Трифонов два пъти за 3 години. " Единият път бе по време на кастинга и тогава той ме попита до каква степен съм подготвен да стига в битката против статуквото и аз му споделих: докрая. За мен не е бил проблем пробата за преданост, в доста огромни компании го има, това е тяхна преценка ", безапелационен бе депутатът.

На въпрос дали е по-богат, той съобщи, че душевно се усеща по този начин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР