Аз не бях тази сутрин в телевизора. Не се държах

...
Аз не бях тази сутрин в телевизора. Не се държах
Коментари Харесай

Бимбалов: Срам ме е, че виждам толкова много пресни политици

" Аз не бях тази заран в тв приемника. Не се държах като назобен пуяк, не възвеличавах подправеното си Аз в погрешно кресчендо, не засипвах с дебелашки плюнки и жаргонен яд микрофона, водещия, студиото и фена, изправен пред лъсналото ми от безсрамие чело. Не бях това. Но се срамя същински, все едно съм бил аз.

Новата политическа буря се пробва да крие грозните си гримаси с маската на недоволството, която изрисувахме дружно. Аз, ти, ние и всички, които кипнахме протеста против статуквото, сме помогнали на уродливото лице на смяната, от което се плашим сега ", написа ПР експертът Радослав Бимбалов във Facebook.

" Срам ме е, че виждам толкоз доста пресни политици или партийни почитатели, които имам достойнството да назовавам другари, да застават от другата страна на измислената си нова укрепление и да крещят в лицето ми, че сме ги предали, тъй като не желаеме да приемем тяхното нежно превъзходство, да приемем техните еднолични решения и техните подправени герои.

Срам ме е от това, че те самите се пробват да прикрият своята неустановеност и боязън, скачайки против мен. Срам ме е поради обезверената им взаимозависимост към незаконната несръчност на партийното им управление. Срам ме е, тъй като тях самите ги е позор – безшумно, мъчително, преглътнато.

Но най-много ме е позор от всички гласоподаватели, които дружно призовавахме да гласоподават, с цел да променим нещо в тази страна. Да премахнем арогантната властова нецензурност, да вземем за пример. Онази, която с години ни крещеше от тв приемника, че не ѝ пука дали я харесваме или не.

Срам ме е, че накарахме толкоз доста хора да преодолеят апатията или страховете си и да отидат да гласоподават за който намерят за добре, стига да не гласоподават за предишното си. Срам ме е, че някои от тях останаха излъгани.

Ще се срамя смълчан още напълно малко. До сряда. После ще се съвзема, ще сграбчи единственото оръжие, което имам и ще надраскам с него дебела, плътна линия. От едната страна ще бъде това недопустимо за мен сбъркано държавно управление, дружно с тези, които го оферират и тези, които гласоподават в негова поддръжка. Кой ще е от другата страна ли? Ще забележим. Важно е, че няма да съм самичък. И няма да ме е позор. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР