Аз мога за гарантирам, че прокуратурата ще спази закона, че

...
Аз мога за гарантирам, че прокуратурата ще спази закона, че
Коментари Харесай

Иван Гешев след убийството в София: Прокуратурата ще спази закона и ще си свърши работата

" Аз мога за подсигурявам, че прокуратурата ще съблюдава закона, че няма да оневини никой евентуално отговорен и няма да упрекна никой, който е почтен ". Това съобщи прокурор Иван Гешев във връзка убийството на таксиметров водач в София.

Той посети столичния квартал " Факултета ", откъдето е и починалият, по покана на водачите на ромската общественост. Гешев се срещна с хората от квартала, където обаче има напрежение. Жителите на " Факултета " желаят да се причислят към провеждащ се сега митинг на роднините и сътрудниците на умрелия на бул. " Константин Величков ".

" Дойдох тук, тъй като разбрах, че има напрежение и съм тук, с цел да им кажа, че прокуратурата ще си свърши работата. За страдание тук не трябваше да е основният прокурор, пристигнах от почитание към случая. Тук трябваше обаче и да има хора, които назовават себе си политици, които създадоха тази вълна от престъпност ", сподели Иван Гешев.

Руши се отношението сред институциите, институциите и правоохранителата система не и приказват и не работят дружно, разяснява той.

" Политическите сили би трябвало д рабоят за хората и в случай че ми обясните по какъв начин това, че няма да е основен прокурор Гешев, а ще е някой различен, сгоден на задкулисието и олигархията, ще се реши казусът с тока, с демографската рецесия и инфлацията, по този начин ли? ", попита Гешев.

Утре основният прокурор ще организира среща с таксиметровите водачи, с цел да обсъдят проблемите в сигурността в този отрасъл.



Спорът с съдбовен завършек на пътя е зародил към 18.30 часа в София през вчерашния ден, когато таксиметров автомобил влиза в еднопосочната улица " Хъшове ", по която се движи различен лек автомобил. Започва спор сред двамата водачи, който по-късно прераства в побой. Към момента версиите за случая са две, защото съгласно свидетелски разкази таксиметровият водач пръв е нанесъл удар.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР