Аз много го обичам“ – обясни се в любов на

...
Аз много го обичам“ – обясни се в любов на
Коментари Харесай

Бомба! Васил Найденов се обясни в любов на друг мъж

„ Аз доста го обичам “ – изясни се в обич на най-желания мъж  в републиката любимецът на редица генерации. Васил Найденов бе посетител във „ Вечерното шоу “  с Георги Любенов по Българска национална телевизия, а за изненада на всички се появи не какъв да е, а самият Евгени.

Кеца укори Евгени, че не се усмихва. Според него той има сексапил и би трябвало да го демонстрира. Ергенът се оказа любим и на други звезди. Стефан Димитров и Богдана също доста го харесват.

Васил Найденов го предложения да е част от негов концерт. В момента изпълнителят на „ Телефонна обич “ е измежду най-желаните и  най-скъпо платените реализатори у нас. Билетите за концерт са даже по-високи от тези на Лили Иванова, само че търсене има.

Наскоро той отпразнува 73-годишен рожден ден. Празникът означи във ВИП апартамент  на величествен хотел. Импресариото му Ивайло  Манолов му бе спретнал специфична изненада. От екипа си получи марково шампанско за 300 лв. и луксозен обилен букет с 21 бели рози, както и маркови кецове, които да му дават отговор на прякора. Естрадният доайен чества рождените си дни в стеснен кръг, не обича шума и показността.

Инфо: marica.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР