“Аз лично съжалявам единствено, че няма друг водещ клуб от

...
“Аз лично съжалявам единствено, че няма друг водещ клуб от
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА - София: Съжалявам, че няма друг водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта

“Аз персонално скърбя само, че няма различен водещ клуб от efbet Лига, който да е на страната на справедливостта. За мен това управление на БФС би трябвало да бъде заменено ", разяснява пред " Мач Телеграф " юристът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов, откакто само представител на " алените " участва на конгреса на Бербатов от елитните клубове.

" Ще си защитим правата по всички вероятни способи. Това управление на БФС не ръководи по закономерен метод. Ако тръгнем от конгреса на 18 март и последвалите санкции да бъдат изключени над 100 клуба, тези решения са изцяло незаконосъобразни. Всички ние се стремим да се издигне спортът в България. Докато се пречи на спорта, това няма да докара до нищо положително ", добави юристът.

" Налага се воля върху ЦСКА и това не е почтено. Законосъобразно тези дейности са неприемливи за страна - членка на Европейския съюз, каквато е България. Това е повода да сме 80-и в света, а ние действително имаме гении да бъдем 4-ти. Действията на БФС целят угнетяване на този наш блян. Ще защитим правата и на Филип Филипов, и на спорта. Ние сме ЦСКА, марка на спорта в страната, и поемаме тази отговорност ", съобщи юрист Трендафилов.

" За мен това не е обикновено - изключването на 104 клуба е огромна болежка. По този метод се нарушава спортната нравственос. Това е мое мнение, не е позиция на клуба. Най-голямото нарушаване е, че се пречи на спорта ", повтори за край той.
 ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52  ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт 28 март | 10:40  “Червени ” почитатели опънаха транспаранти против БФС в цяла София “Червени ” почитатели опънаха транспаранти против БФС в цяла София 27 март | 23:56  Младенов: Всичко е фарс, рано или късно би трябвало да завърши Младенов: Всичко е фарс, рано или късно би трябвало да завърши 27 март | 19:35  Стойчо отпрати футболист и съобщи: Това нещо раздруса Кери радикално, надалеч е от играта, която показваше през есента Стойчо отпрати футболист и съобщи: Това нещо раздруса Кери радикално, надалеч е от играта, която показваше през есента 27 март | 19:20  Канцлера поведе ЦСКА - София към победа, съдиите анулираха три гола Канцлера поведе ЦСКА - София към победа, съдиите анулираха три гола 27 март | 18:15 Още от БГ Футбол  Устрем (Дончево) победи Рилци (Добрич) Устрем (Дончево) победи Рилци (Добрич) 28 март | 11:14 10 0  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52 779 5  Дъглас Иваноф с огромни шансове да остане в Локомотив (Пд) Дъглас Иваноф с огромни шансове да остане в Локомотив (Пд) 28 март | 10:41 412 0  ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт ЦСКА - София и Бусато не могат да се схванат за нов контракт 28 март | 10:40 461 0  Саяна записа значим триумф над Несебър Саяна записа значим триумф над Несебър 28 март | 10:05 562 0 Виж всички Водещи Новини  Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление Бербатов: Ще отидем в Бояна на палатковия лагер! Трябва да сме там, тъй като сме определени за ново управление 28 март | 09:26 4754 88  ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва ЦСКА - София: Клубът няма да се откаже от протестните дейности, до момента в който справедливостта не спечелва 28 март | 10:52 779 5  Лудогорец се укрепва с още един бразилец Лудогорец се укрепва с още един бразилец 28 март | 01:13 18310 26  Чандъров за отстранените от Мъри Стоилов: Двамата са знак на неуспех Чандъров за отстранените от Мъри Стоилов: Двамата са знак на неуспех 28 март | 07:31 18358 14  Шампионът Верстапен излъга Леклер в епичния двубой в Джеда Шампионът Верстапен излъга Леклер в епичния двубой в Джеда 27 март | 21:35 42697 107 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР