Аз лично няма да участвам на протеста против ръководството на

...
Аз лично няма да участвам на протеста против ръководството на
Коментари Харесай

Актьорът Славчо Пеев: Аз лично подкрепям протест срещу БФС, но е закъснял


„ Аз персонално няма да вземам участие на митинга срещу управлението на БФС , само че го поддържам. От десетки години би трябвало да се махнат тези хора. В момента положението е смешно просто “, безапелационен е Славчо Пеев пред „ България Днес “.

За артиста, който е един от най-запалените почитатели на „ Локомотив (Сф) в България, митингът даже е просрочен. „ Спадът на равнището на Българския футбол се дължи само с помощта на управлението на БФС. Нищо повече, Особено от 2000 година насам ", безапелационен е Пеев, който е покъртен от варварското отношение иа Боби и компания към най известната игра. “3а да могат да се облагодетелстват те самите, унищожиха всичко! Занапред би трябвало да се намерения за децата. Да се намерения какво да се направи за българския футбол, в който има тимове с по 8 или 9 чужденци. Това не ни оказва помощ “, безапелационен е артистът. Пеев е на мнение, че въпреки и дребна, България е футболна страна, дала е на света имена, които се помнят и до ден сегашен. „ Имаме доста читави момчета, само че изпаднахме до 76-о място в международната ранглиста, в случай че не се неистина. Как може такова нещо? “, чуди се комикът. Актьорът е тотално срещу актуалното управление на БФС, само че не желае да прави догатки какво ще бъде новото.

Актьорът дружно с сътрудника си Влади Въргала през 1994-та били на всички български мачове в Щатите . „ Говорихме си, че нашето място беше второ, а не четвърто, само че просто по този начин се стекоха събитията “, спомня си Пеев.

За него главният мотор тогава е Димитър Пенев. „ Неговата огромна заслуга на САЩ-94 е, че сплоти тима. Ние, българите, играем разбъркано, само че Пенев съумя да сплоти момчетата. Говореше с всеки поотделно. С Въргала бяхме очевидци. Не знам какво е приказвал, само че фактът е, че сплоти тима и стигнахме на полуфиналите. Такова нещо сега не може да се получи “, установи популярният артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР