Аз лично изказвам съжаление за отзвука, който предизвика моето лично

...
Аз лично изказвам съжаление за отзвука, който предизвика моето лично
Коментари Харесай

Валери Симеонов призна, че е сгрешил за Клас Прослужено време

Аз персонално изричам страдание за отзвука, който провокира моето персонално мнение. Преценям, че беше неточност това изявление, с цел да се влиза в този пояснителен режим. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов на брифинг в Министерски съвет след срещата на синдикатите с министър-председателя Бойко Борисов по тематиката с клас " Прослужено време ", за чиято анулация се разгласи персонално Симеонов.
​​​​На срещата със синдикатите обсъдихме както този въпрос, по този начин и работата на Националния съвет за тристранно съдействие. Обединихме се към позицията, че всички тематики, свързани с трудовото законодателство, би трябвало да се разискват там. Предстои да изготвим стратегия, в която да заложим всички тези противоречиви въпроси там, означи още вицепремиерът.
" Добавката за професионален опит и стаж не е тематиката на България сега. Темата на България са приходите, заетостта, безработицата. За мен е доста значимо да стане ясно, че в действителност така наречен Клас " Прослужено време ", когато се анулира той през 2007 година, се размени с добавката за опит и стаж. За мен е значимо да реализираме единодушие по едрите, сериозните тематики на България и да сложим на масата нова визия ", разяснява президентът на Конфедерацията на независичите синдикати (КНСБ) Пламен Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР