Аз лично бях поръчан на прокуратурата от ДПС. Това се

...
Аз лично бях поръчан на прокуратурата от ДПС. Това се
Коментари Харесай

Москов: Със съгласието на ГЕРБ аз лично бях поръчан на прокуратурата от ДПС

" Аз персонално бях поръчан на прокуратурата от Движение за права и свободи. Това се случи със единодушието на ГЕРБ. По-важното е, че в този сюжет беше реализатор българската прокуратура ", съобщи пред бТВ някогашният здравен министър и ръководител на партия КОД доктор Петър Москов.

" ГЕРБ не са почтени. Центърът на всичко това обаче е Движение за права и свободи, оттова се получаваха поръчките. Резултатът е, че през днешния ден сме в това блокирано състояние, от което мъчно виждам излаз ", сподели още той.

Според него би трябвало да се изкорени източникът на политическа корупция.

" Ако господин Гешев е решил да проговори, той би трябвало да удари тежко централата на политическата корупция – Движение за права и свободи, да отреже пипалата на въздействие и да удари алената олигархия, която унищожава обществото ни. Трябва да прекъсне каналите на корупционното съветско въздействие в България, само че не отстранявайки готвачи в съветското посолство, а удряйки българските им ибрикчии. Тогава може да получи почитание ", акцентира Петър Москов.

Според него казусът " Барселонагейт " е нелепост и основният прокурор го знае.

" Ние бяхме хората, които твърдяха, че работата на десницата не е да изяснява за какво не може да свърши нещо, а да намира съдружници и болшинство, с цел да реализира задачите си. Точно противоположното беше задачата на Движение за права и свободи – да извади десницата от дневния ред на обществото. Резултатът отпреди седем година е една все по-оредяваща група, от другата страна имаме ГЕРБ с единствен вероятен сътрудник – Движение за права и свободи и сме в блатото ", уточни той.

" Когато не мърдаме на на никое място единствените печеливши са тези, на които е преференциално статуквото, а ние не мърдаме от 6-7 години ", означи Москов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР