Аз, като човек, който имаше пряка връзка с изработването и

...
Аз, като човек, който имаше пряка връзка с изработването и
Коментари Харесай

Медведев: Нека САЩ да тичат или да пълзят сами и да поискат преговори

" Аз, като човек, който имаше директна връзка с изработването и подписването на СТАРТ-3 през 2010 година, смятам, че в този момент времето за нови договаряния е най-неподходящото , " съобщи някогашният съветски президент и министър председател и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в своя канал в " Телеграм ".

Представяме буквално думите на Медведев:

" Дори предходната година обстановката за договаряния за ново съглашение беше друга, което загатна и Владимир Путин, който посредством замяна на ноти с американския президент Джо Байдън. И беше тъкмо по този начин.

И в този момент всичко е: мъртва зона .

Сега нямаме връзки със Съединени американски щати. Те са в точката на безспорната нула по скалата на Келвин .

И не е нужно да ги размразяваме през днешния ден. И към момента няма потребност да се договаря с тях. Това е неприятно за Русия. Оставете ги да тичат или да пълзят сами и да го изискат. И те да го оценят като специфична услуга . Иначе наподобява по този начин: те правят мерзости с нас, а ние - ето Ви нуклеарната договорка.

Непродуктивно, рисково и ще се преглежда като демонстрация на уязвимост . Нека в действителност оценят сходен разговор и да го изискат по всички улици и врати .

Между другото, има и различен потвърден способ за връзка с Америка по тази тематика - с обувка по трибуната на Организация на обединените нации. Едно време работеше... "
 Медведев сложи под въпрос съществуването на Украйна след две години
Медведев сложи под въпрос съществуването на Украйна след две години

Руският политик продължава с острите си закани

Така Медведев прави отпратка към необятно известната тирада на тогавашния руски водач Никита Хрушчов, произнесена през месец октомври 1960 година пред Общото заседание на Организация на обединените нации.

В последните месеци не един път Дмитрий Медведев е извънредно деен, изключително в обществените мрежи, макар че самият профил в Telegram той си направи при започване на войната на Русия в Украйна. Преди това той се отхвърля да употребява обществените медии, като в това число има и.

От началото на нашествието на Русия в Украйна на съветските позиции и то се отличава с най-острите измежду тях.

През януари 2020 година Медведев пое поста на заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия много ненадейно след сато отстъпи поста министър председател на Михаил Мишустин и откакто дълги години беше апетитен като, като даже с него си, с цел да бъде изпълнено. Все отново длъжността заместник-секретар на Съвета за сигурност бе основана особено за него, такава не съществуваше преди, а ръководител е Владимир Путин. За две години обаче Дмитрий Медведев мина на назад във времето и рядко се чуваше неговия глас.
 Дмитрий Медведев, който просто ненавижда...
Дмитрий Медведев, който просто ненавижда...

И до момента в който съм жив, ще направя всичко допустимо те да изчезнат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР