Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат

...
Аз искам да накарам гражданите с вдигната глава да седнат
Коментари Харесай

Димитър Ковачевски: Усещането по време на преговорите с България беше, сякаш те режат с нож в корема

Аз желая да накарам жителите с вдигната глава да седнат на огромната маса със предпазена еднаквост. И успяхме да го създадем, сподели министър председателят на РСМ

„ Ще бъда почтен с вас, аз бях този, който участваше в договарянията с България за да стартираме договаряния с Европейски Съюз и споделях същото възприятие, което имаха македонските жители във връзка с обществения дискурс, на всички мнения и изказвания, които доближиха до нас. Усещането, което имах, е чувството, което имаха жителите, когато се водеха договарянията, а и преди този момент, все едно някой те реже с нож в корема. Но в последна сметка би трябвало да вземете решение, което визира бъдещите генерации “, сподели министър председателят на Република Северна МакедонияДимитър Ковачевски в изявление за ТВ 24, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му разликата сред него и водачите на опозицията ВМРО-ДПМНЕ, Левица „ и някои нови спътници към тях ” е, че те желаят да приказват за предишното, с цел да се усещат жителите горди, „ само че горди да седят сами на дребна маса ". „ Аз желая да накарам жителите с вдигната глава да седнат на огромната маса със предпазена еднаквост. И успяхме да го създадем ”, сподели Ковачевски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР