Айтозлията Мартин Хубенов, който на 6 април 2019 година с

...
Айтозлията Мартин Хубенов, който на 6 април 2019 година с
Коментари Харесай

Решиха съдбата на Мартин, който погуби с мерцедеса си Георги край Айтос

Айтозлията Мартин Хубенов, който на 6 април 2019 година с Мерцедеса си умъртви при рискова маневра бургазлията Георги Костадинов, бе наказан на 4 години затвор, при първичен общ режим, написа flagman.bg.

Съдия Цвета Попова от Окръжния съд в Бургас преди малко прочете решението си, а Мартин получава съвсем оптимално вероятната присъда по чл.343, ал.1.

Той бе приет за отговорен, че е карал със 181 км/ч и е помел Мерцедеса на Георги. Мартин дълго време даже не изиска амнистия от околните на убития Георги Костадинов, едвам през днешния ден сервира едно много непретенциозно опрощение за случилото се.

Тази заран бяха пледоариите по процеса. Защитата настоя за условна присъда от 3 години с 5-годишен изпитателен период.

Според юрист Георги Сталев, който съставлява Мартин Хубенов, действието не било осъществено с предумисъл и скоростта била надалеч под тази, която твърди прокуратурата.

Държавното обвиняване от своя страна пледира за 5 години затвор и отнемане от право да ръководи автомобил за 6 години. Близките на Георги Костадинов се конституираха като частни обвинители и настояха за оптимално наказване и лишаване на книжката за 9 години.

Съдия Цвета Попова постанови 4-годишен затвор при първичен общ режим и 5 години отнемане от право да ръководи МПС.

Засега няма учредения за смяна на мярката на Мартин Хубенов и той остава на независимост.

Предстоят още две правосъдни инстанции преди влизането в действие на присъдата. Днес стана ясно, че Мартин работи в енергийно сдружение и се пробва да не помни за нещастието допустимо най-скоро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР