Айрис Хайкинен е едва 24-годишна, пише jenata.blitz. Тя е родом

...
Айрис Хайкинен е едва 24-годишна, пише jenata.blitz. Тя е родом
Коментари Харесай

Момиче не ми косата си 2 години и няма да повярвате как...

Айрис Хайкинен е едвам 24-годишна, написа jenata.blitz. Тя е родом от Финландия и е блогърка, която оказва помощ на представителките на нежния пол давайки им препоръки по какъв начин да се грижат за хубостта и визията си.

Айрис реши да си направи доста забавен опит, като спре да мие косата си с шампоан. Тя не е слагала даже еликсир на главата си по време на къпане, а резултатите от дребния й опит несъмнено ще ви шокират.

Айрис имала проблеми със скалпа, това била и повода да се реши на някаква радикална смяна и да рискува. Скалпът я сърбял и колкото и да опитвала да оправи нещата с ябълков оцет и сода за самун, само че нещата по никакъв метод не се подобрили.

Към днешна дата тя употребява в грижата си за косата единствено вода и на няколко месеца по малко кокосово масло.



„ Преди няколко години миех постоянно косата си със шампоан, само че скалпът ми бе прекомерно изсъхнал. Опитах да спра с продуктите за коса и в първите няколко седмици, започнах да се мия единствено с вода, косата ми стартира да наподобява мазна.

След още малко време обаче блясъкът й се възвърна, а тя към този момент бе естествена. Сега, когато хората ме видят и ме питат по какъв начин подкрепям косата си по този начин блестяща и какъв е шампоанът ми, аз им споделям, че нямам подобен. Обикновено в началото не ми имат вяра и са извънредно сюрпризирани.



След като влязох в университета си разреших понякога да употребявам био козметика ”, признава Айрис.

Дори обаче тези био артикули, които е решила да поставя на главата си, са почнали да нервират скалпа й и сърбежът още веднъж се е завърнал. Тогава Айрис почнала да търси разнообразни други възможности в обществените мрежи и интернет.



През септември 2017 година тя реши дефинитивно да не поставя нищо върху главата си.

Сега тя мие косата си само с вода и през няколко месеца с малко кокосово масло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР