Айнтрахт (Франкфурт) стигна до обрат и победа с 2:1 над

...
Айнтрахт (Франкфурт) стигна до обрат и победа с 2:1 над
Коментари Харесай

Айнтрахт и Фрайбург разпределиха евроквотите

Айнтрахт (Франкфурт) стигна до поврат и победа с 2:1 над Фрайбург във значим дуел от последния кръг на Бундеслигата, който имаше значима роля за разпределянето на евроквотите. Гостите се бореха с Унион (Берлин) за място в Шампионската лига и в 45-ата минута изглеждаха покрай него, откакто Винченцо Грифо даде задатък на Фрайбург, а в същото време столичани играеха при резултат 0:0 с Вердер (Бремен). След това обаче обстановката се промени фрапантно. Айнтрахт стигна до цялостен поврат след късни голове на Рандал Коло Муани (83`) и Ерик Ебимбе. Унион пък завоюва против Вердер и по този начин остана на три точки пред тима на Фрайбург, който ще играе в групите на Лига Европа.

Резултатът бе доста значим и за Айнтрахт, който приключи на седмо място. Това значи, че " орлите " ще играят сигурно в Европа, защото те са на край за Купата на Германия против Република България Лайпциг, който към този момент също се класира за ШЛ през шампионата. Ако " биковете " завоюват финала, това ще даде право на седмия в класирането да играе в квалификациите на Лигата на конференциите. В противоположен случай Айнтрахт ще си обезпечи евроквота като победител в шампионата за Купата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР