Айнтрахт Франкфурт се класира за финала в турнира за Купата

...
Айнтрахт Франкфурт се класира за финала в турнира за Купата
Коментари Харесай

Айнтрахт е на финал за Купата след 3:2 над Щутгарт

Айнтрахт Франкфурт се класира за финала в шампионата за Купата на Германия след 3:2 над Щутгарт. В разногласието за трофея орлите ще играят на 3 юни в Берлин против. Лайпциг е притежател на Купата и играе на трети следващ край и четвърти за последните пет години. Айнтрахт има три финала в последните шест години и завоюва трофея през 2018 година

Отборът от Франкфурт е в серия от девет мача без победа в Бундеслигата, само че направи впечатляващ поврат в Щутгарт.

Тиаго Томаш изведе южняците напред в резултата в 19-а минута. Орлите обърнаха след почивката с три гола за 25 минути. Еван Ндика изравни в в 51-ата минута, Даичи Камада направи 1:2 от дузпа четири минути по-късно. Рандал Коло Муани вкара за 1:3 в 76-ата минута.

Енцо Мийо съживи очакванията на Щутгарт за 2:3 седем минути преди края. После Щутгарт остана с човек по-малко поради аления картон на Борна Соса. В добавеното време домакините желаеха дузпа, само че ВАР и реферът Шлагер решиха, че няма такава.

„ „, разяснява треньорът на швабите Себастиан Хьонес. „ Ако изоставаш, ще видиш дузпа. Ако водиш – ще видиш рикошет в различен състезател и след това рамо “, сподели треньорът на орлите Оливер Гласнер.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР