Айнтрахт Франкфурт продаде офанзивния халф Йеспер Линдстрьом на италианския шампион

...
Айнтрахт Франкфурт продаде офанзивния халф Йеспер Линдстрьом на италианския шампион
Коментари Харесай

Наполи взе звезда от Айнтрахт срещу 30 млн. евро

Айнтрахт Франкфурт продаде офанзивния халф Йеспер Линдстрьом на италианския първенец Наполи. Трансферът идва два дни преди мача за влизане в групите на Лигата на конференциите против Левски. Линдстрьом влезе в 77-та минута на.

Наполи и Айнтрахт не оповестиха публично елементи по договорката. Датският национал обаче е оценен на към 30 милиона евро.

Линдстрьом мина в Айнтрахт през лятото на 2021 с трансфер от датския първенец Брьондби. Той изигра 39 мача за орлите през първия си сезон ос пет гола и девет асистенции. Датчанинът записа и девет мача и четири асистенции в Лига Европа. Айнтрахт го завоюва след триумф над Глазгоу Рейнджърс. През предишния сезон Линдстрьом записа 27 мача и седем попадения в Бундеслигата. Той вкара и първия в клубната история гол в Шампионската лига – при 1:0 над Марсилия.

Пред произлязъл трансфер от Франкфурт е и огромната звезда на тима Рандал Коло Муани. Той е мечтан от ПСЖ. Засега обаче ПСЖ не желае да даде близо 100 млн. евро, които орлите желаят за нападателя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР