Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Унион (Берлин) в първия четвъртфинал

...
Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Унион (Берлин) в първия четвъртфинал
Коментари Харесай

Два ранни гола на Рандал Коло Муани класираха Айнтрахт на полуфиналите

Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Унион (Берлин) в първия четвъртфинал от Купата на Германия. В воин за “франките ” се трансформира френският нападател Рандал Коло Муани, който осъществя две бързи попадения в 11-ата и 12-ата минута.

Айнтрахт стартира по-добре и реши мача още през първата част. В 11-ата минута Марио Гьотце подаде ужасно с пета на Коло Муани, който остана самичък против стража на Унион Ленарт Грил и откри резултата. Само минута по-късно домакините нанесоха втори удар. Коло Муани получи положително извеждащо подаване още веднъж от Гьотце, а вратарят на Унион излезе неразчетено и французинът го трансферира с превъзходен техничен удар за 2:0.

Айнтрахт продължи да играе по-добре и означи трето попадение в 20-ата минута, само че то бе анулирано с ВАР поради засада на Рафаел Сантос Боре. Осем минути по-късно колумбиецът пък удари горната греда на вратата на Унион.

Втората част бе много по-спокойна откъм събития. Унион опита да се върне в мача, само че по този начин и не съумя да сътвори доста обстановки пред вратата на Айнтрахт. Три минути преди края на постоянното време резервата на берлинчани Джейми Левелинг получи добра топка в наказателното поле на домакините и стреля, само че Кевин Трап направи ужасно избавяне.

Така Айнтрахт спря извънредно неприятната си серия от осем следващи мача без победа във всички шампионати и ще чака противника си на полуфиналите. Унион пък ще се концентрира над представянето си в Бундеслигата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР