Айнтрахт Франкфурт има желана да вземе обратно защитника Хесус Вайехо

...
Айнтрахт Франкфурт има желана да вземе обратно защитника Хесус Вайехо
Коментари Харесай

Айнтрахт иска да вземе обратно защитник от Реал

Айнтрахт Франкфурт има мечтана да вземе назад бранителя Хесус Вайехо от Реал Мадрид, оповестява „ Bild “.

През предишния сезон Вайехо игра чартърен в немския тим и се показа на доста високо равнище, което накара Зинедин Зидан да го върне в Реал Мадрид.

През сегашния сезон Вайехо е взел присъединяване единствено в един мач – за купата на Краля при успеха с 2:0 като посетител на Фуенлабрада.

Айнтрахт има потребност от укрепване в отбранителен проект, защото Макото Хасебе (33 години) има тежка травма в коляното. В същото време взетият за заместител на Вайехо – Карлос Салседо (24 години) не се показва на предстоящото равнище. Той бе притеглен чартърен от Депортиво Гуадалахара с алтернатива да бъде изплатен.

От Айнтрахт обмислят опцията даже да извадят доста примамлива оферта в опит да изплатят напълно правата на Вайехо, само че последната дума ще бъде на Зинедин Зидан.

Зидан има доста проблеми с контузени играчи от началото на сезона и е малко евентуално да желае да се раздели с Вайехо, който е един от четиримата му централни бранители. Освен това Зизу разгласи, че няма желание да притегля нови попълнения през януарския трансферен прозорец и ще работи с завършената група.

Реал Мадрид няма да притегля нови попълнения

През предишния сезон Хесус Вайехо взе присъединяване в 25 мача за Айнтрахт в Първа Бундеслига, 2 за Купата и общо записа 2265 минути игрово време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР