Айча Варлъер, която познаваме като Пънар от Перла“, прави шеметна

...
Айча Варлъер, която познаваме като Пънар от Перла“, прави шеметна
Коментари Харесай

Турската „перла“ Пънар проби на Бродуей

Айча Варлъер, която познаваме като Пънар от „ Перла “, прави шеметна кариера в Съединени американски щати на остарели години. Актрисата, която стана на 46 през лятото, играе в хитов рок мюзикъл на „ Бродуей “, а се снима и в холивудски филми.

„ Американската ми фантазия най-накрая се орис “ – радва се тя.

 Варлъер е живяла много време оттатък Океана. За Съединени американски щати тя отпътува още на 16. Там приключила гимназия, е след това била призната в Харвардския университет. Но, уви, пристигнал съдбовният 11 септември 2001 година След това поради атентатите щатите стегнали контрола върху мюсюлманите и отказали да дадат на туркинята позволение за работа. Пред момичето се обрисували два пътя – или да се омъжи за янки, което ще й обезпечи оставането в Щатите, или да се върне назад в родината си. Избрала второто...

 

Макар да наближава 50-те Айча Варлъер към момента е хубавица и има доста обожатели. Тя в никакъв случай не е минавала под венчило, само че не е мъжемразка и не изключва опцията да се задоми, в случай че попадне на точния човек.

Малко преди отпътуването си за Съединени американски щати през 2021 година даже призна в тв изявление, че ще се радва да си откри брачен партньор, с цел да направи удовлетворени и родителите си. Те я натискали да има мъж, къща с деца и сплотено семейство.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР