АвтоВАЗ се готви да започне продажбите на новата версия на

...
АвтоВАЗ се готви да започне продажбите на новата версия на
Коментари Харесай

Ето новата лада! Назоваха и цената СНИМКИ

АвтоВАЗ се готви да стартира продажбите на новата версия на хечбека Lada Xray, приспособена за шофиране и по места, отвън естествените пътища. В очакване на появяването на колите при дилърите, производителят разкри цените, оповестяват интернационалните издания.

Новият хечбек за всички терени Lada Xray Cross ще коства от 729,900 (9585 евро) до 888,900 рубли (11673 евро). Автомобилът ще бъде наличен единствено в композиция с 1.8 литров мотор с мощ 122 к.с., 5-степенна скоростна кутия. Продажбите на хечбека би трябвало да стартират преди края на 2019 година Точният миг на стартирането му ще бъде обявен по-късно.

За тези 729 900 рубли (9585 евро), ще се предлага версия Classic, като общоприетото съоръжение включва фронтални въздушни възглавници, регулируема височина и ъгъл на кормилото, LED светлини, 17-инчови лети джанти. Трябва да се означи, че в базовата настройка няма климатик, само че може да се получи с пакета Optima за 766 900 рубли (10 071 евро). Тук, в допълнение към климатика, има аудио система с 4 високоговорителя.

Lada Xray Cross във версия Comfort коства от 809,900 рубли (10 636 евро) и към този момент има отопляеми предни седалки, отопляеми огледала, цялостно електрическо съоръжение, задни датчици за паркиране, фарове за мъгла и система Lide Drive Select, която трансформира настройките на електрониката за разнообразни условия на пътя и разполага със спорт режим.

Версията Luxe за 859 900 (11 292 евро) е допълнена с отопляемо предно стъкло, отопляем волан и задни седалки, датчици за светлина и дъжд, климатичен надзор, комбинирани декоративни седалки от изкуствена кожа и материя, както и кожена тапицерия за кормилото и селектор на скоростите.

Най-скъпа е версията на Luxe Xray Cross с пакета Prestige на цена от 888,900 рубли (11 673 евро). Списъкът с съоръжение включва мултимедийна система с 7-инчов сензорен екран и навигация, 6 високоговорителя и камера за назад виждане.

Основните съперници на Lada Xray Cross в АвтоВАЗ са Kia Rio X-Line, както и Renault Duster и Hyundai Creta.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР