Авторът на попадението за Локомотив Пловдив Филип Михалевич си заслужи

...
Авторът на попадението за Локомотив Пловдив Филип Михалевич си заслужи
Коментари Харесай

Играчът на мача Михалевич: Малко късмет не ни достигна

Авторът на попадението за Локомотив Пловдив Филип Михалевич си заслужи и достойнството да бъде определен за Играч на мача против Етър. При приемането на шампанското той изрази страдание за изпуснатата победа във Велико Търново.

"Поздравявам играчите на Локо, тъй като всички дадохме 100%, само че за жалост взехме единствено точка. Играхме добре, само че за жалост нямахме шанс. Една топка единствено изпуснахме и не взехме успеха ", съобщи Михалевич пред DIEMA SPORT и разяснява обстановката с гола си.

"Щастлив съм, че вкарах първия си гол за Локомотив, даже не разбрах по какъв начин се разви обстановката ", добави футболистът и приказва за идните плейофни борби със Славия за място в Лига Европа.

"Имахме 3 точки за над 85 минути, само че най-после единствено можем да съжаляваме, че ги изпуснахме. Не познавам добре Славия, само че допускам, че са добър тим и с положителни играчи. На край за Купата са, тъй че няма да ни е леко с тях. Искам да ги бием и след това да играем в Европа ", приключи Михалевич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР