Авторът на изравнителното попадение на Италия - Леонардо Бонучи бе

...
Авторът на изравнителното попадение на Италия - Леонардо Бонучи бе
Коментари Харесай

Бонучи: Да видиш 58 хиляди как напускат стадиона по-рано! Бе...

Авторът на изравнителното попадение на Италия - Леонардо Бонучи бе вманиачен от благополучие след триумфа на UEFA EURO 2020. Легендарният бранител имаше голям принос за триумфа на адзурите, отбелязвайки изравнителното попадение против Англия, което докара мача до осъществяване на дузпи.

" Това е сбъдната фантазия и е на треньора и целия тим. Когато се събрахме в Сардиния, имаше нещо друго спрямо предишното. Постепенно изградихме самочувствие, убеденост и единодушие. Това беше черешката на тортата, която ни прави митове ", показа щастливият Бонучи.

Бонучи призна, че атмосферата на " Уембли " е била спомагателна мотивация. На стадиона участваха към 7000 италианци от общо 65 000 фенове заради рестрикциите за пътешестване.

" Чувството е неповторимо. Да видя по какъв начин 58 000 индивида напущат стадиона преди да бъде дадена Купата е скъпо. Сега Купата идва в Рим. Те си мислеха, че остава в Лондон. Съжалявам за тях, само че Италия още веднъж им изнесе урок. "

" По време на загрявката си казахме, че това, което става на трибуните, е просто декор. Бяхме в серия от 34 следващи мача без загуба. Трябваше да създадем същото, което правихме до в този момент - нищо повече, нищо по-малко ", сподели още Бонучи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР