Авторът на екшъна "Първа кръв" публикува обръщението си във Фейсбук.

...
Авторът на екшъна "Първа кръв" публикува обръщението си във Фейсбук.
Коментари Харесай

И Тед Кочев защити Пирин

Авторът на екшъна "Първа кръв " разгласява обръщението си във Facebook. В него той съобщи на български език:

"Скъпи българи, споделям се Тед Кочев - аз съм режисьор и аз съм българин! Веднага щом разбрах за това, което става в България сега, взех решение да запиша това обръщение, с цел да изразя моята поддръжка за всички, които се борите за Пирин. Адмирирам вашата подготвеност и храброст. Всички би трябвало да се усещаме доста щастливи, че още има места по света като Пирин, недокоснати от човешка ръка.

Аз пребивавам на тази земя дълго време и съм видял доста ски курорти, мога с болежка да ви кажа, че един път когато природата е унищожена, остава унищожена вечно. И като всичко красиво в живота, би трябвало да се пази.

На добър час в това благородно дело, нека гласовете ви бъдат чути, не се предавайте! ".

Неотдавна двама холивудски артисти - Леонардо Ди Каприо и Джарет Лето , поддържаха акцията на интернационалната природозащитна организация WWF, против застрояването на Пирин.

През уикенда хотелиерът от Банско Никола Вапцаров, потомък на поета Никола Вапцаров, пък съобщи, че втори кабинков въжен превоз е изцяло непотребен.

„ Едното е да се отворят повече каси, другото е да се комбинира транспортиране на туристите догоре с бусчета, както и да се усили скоростта на лифта. В Банско се приказва от всички, че той работи на минимална скорост. Не може, когато има да вземем за пример ски олимпиада, да няма грам опашка, а в моменти, в които градът е съвсем празен, да стават километрични опашки. По този метод се основава усещането, че има проблем, а казусът се основава от „ Юлен”. Те работят с подмушване. Сега желаят да сложат още една кабинка, по-късно ще стартират: „ Малко ще изсечем, с цел да има ски, да има спорт, децата да са добре”, съобщи още Вапцаров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР