Автомобилното състезание „Писта Стара Загора”, което е четвърти кръг от

...
Автомобилното състезание „Писта Стара Загора”, което е четвърти кръг от
Коментари Харесай

Живко Тодоров, кандидат за кмет на Стара Загора от ГЕРБ: Можем да направим уникална за България автомобилна писта в Стара Загора

Автомобилното съревнование „ Писта Стара Загора”, което е четвърти кръг от Националния шампионат по затворен маршрут, притегли хиляди фенове през почивните дни в Стара Загора. В конкуренцията се включиха 55 екипажа, измежду които най-елитните състезатели на България, а феновете бяха хиляди, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Състезание като „ Писта Стара Загора” е значимо, тъй като е атрактивно и притегля доста хора, кафенетата са цялостни и градът е в еуфория. Лично мен доста ме радва мощното наличие на старозагорски участници, тъй като автомобилният спорт се развива доста добре и в нашия град. Планираме да изградим автомобилна писта в Стара Загора, която да няма аналог в България. По този метод ще привличаме още доста спортни събития и дружно с това ще подтикваме развиването на туризма” – съобщи пред публицисти актуалният кмет на Стара Загора и претендент за трети мандат от партия ГЕРБ Живко Тодоров след откриването на автомобилното съревнование „ Писта Стара Загора”. На формалното разкриване участва и лидерът на листата с претенденти за общински съветници от партия ГЕРБ Николай Диков.



Живко Тодоров, който е и ръководител на Организационния комитет на „ Писта Стара Загора”, благодари на участниците и на уредниците и им пожела триумф и безаварийно съревнование. Преди старта, Живко Тодоров направи обиколка на трасето с екологичния електрически автомобил, ръководен от Николай Диков, а колата имаше функционалността на патрулна за конкуренцията.



ГЕРБ е с № 43 в бюлетината за локалните избори на 27 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР