Автомобилният сектор в Обединеното кралство ще трябва да запълни 160

...
Автомобилният сектор в Обединеното кралство ще трябва да запълни 160
Коментари Харесай

Този сектор ще изпита глад за кадри и то съвсем скоро

Автомобилният бранш в Обединеното кралство ще би трябвало да запълни 160 000 работни места до 2031 година, само че е налице огромно предизвикателство във връзка с уменията на претендентите.

Според последния отчет на Института на автомобилната промишленост, касаещ заетостта в бранша казусът произтича от редица фактори, измежду които: застаряващото население, по-малкото имиграция, пандемията и екологичните правила.

Нарастващото търсене на фрагменти ще провокира " невиждан брой налични свободни работни места ".
 В Полша, Естония и Финландия карат най-старите коли в Европейски Съюз
В тези три европейски страни карат най-старите коли

А къде автопаркът е най-обновен?

Най-търсената позиция ще бъде тази на автомобилните техници, която ще съставлява 16% от свободните позиции или 25 600 души, отбелязва Car Dealer.

" Индустрията е изправена пред най-голямото предизвикателство за умения за последните две десетилетия. Ние лобирахме държавното управление, автомобилната промишленост и просветителния бранш отдавна да влагат в справяне с дефицита на квалифицирани техници за електрически автомобили и болшинството от тях се оправиха с предизвикването ", сподели основният изпълнителен шеф на Института Стив Неш. Той добави, че без подозрение би трябвало да се направи повече, с цел да се притегли " млада кръв " в автомобилния бранш на Обединеното кралство.
 Защо колите
Защо колите " втора употреба " нарастнаха с близо 50% за година?

За една кола сега се борят към 4-5 търговци
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР