Автомобилният сектор се ориентира все повече и по-стремглаво към електрифицирането

...
Автомобилният сектор се ориентира все повече и по-стремглаво към електрифицирането
Коментари Харесай

Страната, в която ще се продадат повече електрически колела от обикновени

Автомобилният бранш се ориентира от ден на ден и по-стремглаво към електрифицирането на колите. Нещо, което ще прати положителният остарял мотор с вършено горене в историята и музеите.
 NASA, Smart Tire Company и безвъздушните гуми за велосипед
С помощ от NASA сътвориха безвъздушни гуми за велосипед

Никак не са евтини

Разбира се, това е дълъг процес и до момента в който се случи ще мине още много време. При велосипедите обаче преходът към електрически може да се случи доста по-бързо.

Просто тъй като от ден на ден хора намират точно тях за най-бърз и комфортен метод за превоз в града. Германия да вземем за пример се оказва, че е на път да се окаже страната, в която са с продали повече електрически колела, в сравнение с механични.
 Снимка 636338

Според Electrek, страната от години е водач в Европа, когато стане дума за пазара на електрически колела. Именно там се произвеждат някои от най-продаваните марки, а и в Германия се вършат множеството мотори за електрически колела със приблизително задвижване, употребявани в Европа, като Bosch и Brose.
 Acer ebii и какво знаем за електрическите колела с изкуствен интелект
Изненадата на Acer - нов тип артикули с изкуствен интелект

Супер леко и мобилно

Според данни на Германската асоциация на велосипедната промишленост (ZIV) приходите от продажба на велосипеди в страната през предходната година са достигнали 7.36 милиарда евро. Като електрическите колела са били виновни за съвсем половината от тази сума.
 Валтери Хейнила и Алвари Пойкола описват какво е да стигнеш от Финландия до Сингапур с колело
От Финландия до Сингапур с колело

Едно необикновено премеждие на двама финландци

Нещо, което тази година се чака да се усъвършенства и задвижваните от електричество колела да изпреварят по продажби стандартните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР