Автомобилният сектор е под пара, като се опитва не само

...
Автомобилният сектор е под пара, като се опитва не само
Коментари Харесай

Ето кога казваме сбогом на Volkswagen Arteon

Автомобилният бранш е под пара, като се пробва освен да планува какво ще се купува най-вече в бъдеще, само че и да даде на крайния консуматор най-хубавото преживяване зад кормилото.
 Volkswagen ID. Buzz - свързващо звено сред минало и бъдеще или нова икона (тест драйв)
Volkswagen ID. Buzz - свързващо звено сред минало и бъдеще или нова икона

Защо не би трябвало да се одобряваме толкоз насериозно

Като не всичко се изчерпва с електрификацията на актуалните и бъдещи модели. Понякога се постанова да бъдат взимани радикални решения като това даден модел да бъде спрян от произвеждане.

Точно подобен е казусът с Volkswagen Arteon. Компанията е взела това решение в опита си да стане по-ефективна и печеливша. Ето за какво главата на Arteon би трябвало да падне много скоро след появяването му на пазара. За първи път моделът бе показан през 2017 година

Пред Car and Driver от компанията разясняват, че 2024 година ще се яви последната, в която заводите им ще излезе Arteon. Колкото и добре да изглежда колата, може би не е чак толкоз ненадейно прекъсването ѝ от произвеждане. Особено в случай че погледнем статистиката.
 Световната премиера на Volkswagen ID.7 - съперникът на Tesla Model 3
Volkswagen показа ID.7 - съперника на Tesla Model 3

Ето с какъв пробег ще разполага новият електрически автомобил

През 2021 година  са продали 5537 Arteon-а, до момента в който през миналата 2022 година едвам 1742 бройки. На този стадий от компанията не са показали кой ще бъде директният правоприемник на Volkswagen Arteon и дали подобен изобщо ще има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР