Автомобилът, с който президентът Румен Радев е пътувал от Шипка

...
Автомобилът, с който президентът Румен Радев е пътувал от Шипка
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Инцидент с колата на Румен Радев на магистрала „Тракия“

Автомобилът, с който президентът Румен Радев е пътувал от Шипка към честванията на Петрова равнища, е претърпял случай, научи извънредно Narod.bg.

Очевидец разкри, че лимузината на президента е спукала задна дясна гума на автомагистрала „ Тракия “ в региона на Сливен. Пилотният автомобил на кортежа даже се наложило да се върне на задна скорост в спешното платно, с цел да изчака гардовете от НСО да сменят пуканата гума.

Докато двама от чиновниците се трансформирали в монтьори, други двама застанали с телата си пред страничните прозорци откъм аутобана, като закривали президента с телата си.

Стандартна процедура, работи се по протокол, разяснява източникът на Narod.bg.

По-рано през днешния ден от Шипка Румен Радев атакува гневно държавното управление и партиите, които го поддържат, като ги упрекна, че страдат от „ властова булимия “, заплашват демокрацията и приготвят опорочаване на изборите. В първия си коментар след убийството на Алексей Петров президентът уточни, че обществото чака отговори за ролята му в „ стъкмяването на обединението, какви задължения са поемани към него и какви високи постове са му обещавани “.

Реклама

Той даде да се разбере, че не счита да привиква Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) поради убийството.

„ С хората от записите и с техните ортаци от тъмните политически сенки ли да го свикам? Не мисля, че това е от изгода за националната сигурност. Потвърждава се максимата, че когато страната е слаба, мафията е мощна.

А страната е слаба, тъй като настоящето ръководство бе заченато в скандални записи и омерзително съглашателство и сега отговорността е изцяло размита. С държанието си властта тласка обществото ни към безпорядък и принуждение, разрушава демократичния консенсус, който е в основата на мирния ни преход и без който няма европейска вероятност за България “.

„ Публикуват се черни описи на жители и публицисти, притискат се медиите, приканва се към цензура, овладяват се Министерство на вътрешните работи и службите за опорочаване на изборите и за тяхното потребление за користни политически и стопански цели. Нещо повече – лумпензира се политическият спор с агитки и закани. Посяга се на конституцията “, сподели Радев пред публицисти на връх Шипка, където  взе участие в тържествената гала във връзка 146-ата годишнина от Шипченската епопея.

След това кортежът с президента е отпътувал към Петрова равнища, където от 20 ч. ще взе участие в отбелязването на 120-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание.

Петрова равнища е историческа околност в Странджа, в землището на село Стоилово. Разстоянието до Бургас е 67 км, а до Малко Търново е 34 км.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР