Автомобилът "Ролс-Ройс", който е бил собственост на холивудската легенда Eлизабет

...
Автомобилът "Ролс-Ройс", който е бил собственост на холивудската легенда Eлизабет
Коментари Харесай

Продават на търг лимузината на Елизабет Тейлър

Автомобилът "Ролс-Ройс ", който е бил благосъстоятелност на холивудската легенда Eлизабет Тейлър, ще бъде препоръчан на търг в Ню Йорк на 6 август.

Аукционната къща „ Гърнсис” го оферира с първична оценка 1-2 милиона $. Моделът е направен по поръчка и е бил доставен на актрисата и на брачна половинка й Еди Фишър през 1960 година. Возилото е със зелен цвят, подобаващ на този на очите на холивудската прима.

Автомобилът е със свалящ се покрив и повдигащи се с бутон стъкла. Обемът на мотора е 6,2 литра, а на постелките са възпроизведени буквите на имената на съпрузите.

Според аукционната къща „ Тейлър” е употребила колата по време на фотосите на кино лентата "Клеопатра " /1963/ в Рим. Именно тук стартира любовният разказ на актрисата с екранния й сътрудник Ричард Бъртън. Фишър е бил четвъртият подред брачен партньор на Лиз. Бъртън се дами за нея през 1964 година, развежда се, и отново я взема за брачна половинка през 1975 година. Повторният брак на Тейлър с Ричард се оказва временен и продължава единствено 9 месеца.

Elizabeth Taylor's custom convertible could fetch up to $2 million https://t.co/OyTsZYF8DS
— CNN International (@cnni) August 1, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР