Автомобил с български номера е бил залят с боя в

...
Автомобил с български номера е бил залят с боя в
Коментари Харесай

Заляха с боя кола на руснак в цветовете на Украйна СНИМКИ

Автомобил с български номера е бил залят с багра в Поморие през днешния ден.

По непотвърдена информация колата е благосъстоятелност на руснак. Неизвестен причинител е залял возилото с багра с цветовете на знамето на Украйна.

Няма информация за съответната причина за вандалската демонстрация, само че по всяка възможност е обвързвана с войната сред Украйна и Русия. В мрежата напражението сред последователите и на двете страни става осезаемо, а очевидно пристрастията стават и предпоставки за хулигански прояви.

Припомняме, че неотдавна украинско семейство откри записка със закани прикрепена към автомобила им, оставен на паркинг в центъра на София. Анастасия и двете й деца потърсили леговище в страната ни, в този момент се опасяват за сигурността си, тъй като колата им към този момент е била и обект на вандализъм.

„ На 1 март, когато пристигнах да си взема колата заварих чистачките си вдигнати и открих бележката. В нея пишеше, че съм украинска фашистка и че ще разбият колата ми. На идващия ден автомобилът беше затрупан с боклуци”, описа Анастасия.

Във Варна имаше случаи на отмъкнати номера от коли на украинци.

От полицията във Варна от началото на годината има 7 сигнала за откраднати регистрационните табели от колите на украинските бежанци в града, а сега текат издирвателни мероприятия.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР