Автомобил катастрофира в спешното отделение на медицински център в Тексас.

...
Автомобил катастрофира в спешното отделение на медицински център в Тексас.
Коментари Харесай

Кола катастрофира в спешно отделение, един загинал и петима ранени

Автомобил катастрофира в незабавното поделение на медицински център в Тексас. Според основния доктор на лечебното заведение един човек е умрял, а минимум петима души са били ранени, заяви Си Ен Ен.

Шофьорът на колата е изваден след случая, като му е направено изкуствено дишане. Той обаче е умрял на място.

Четирима потърпевши са превозени до други лечебни заведения, в това число един възрастен и едно дете, които са в сериозно положение.

По-рано от медицинския сцентър оповестиха в обява във Facebook, че минимум 11 души са били ранени след злополуката, предава БТВ.

Осем пациенти, които са били в болничното заведение и не са потърпевши при автомобилната злополука, също са трансферирани в други лечебни заведения.

" Въз основа на предварителната информация и детайлностите, събрани все още, този случай не наподобява да е съзнателно действие “, показват от полицията.

Стивън Хюз бил в болничното заведение и чакал брачната половинка си да излезе от операционната зала, когато чул мощен гърмеж. Миг по-късно той схваща, че автомобил се е врязал в незабавното поделение.

" Първоначално помислих, че е детонация. След това чух писъци и видях дима, който излизаше от входа на незабавното поделение ", споделя той. 



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР