Автомобил грубо изпреварва на забранено място и принуждава коли да

...
Автомобил грубо изпреварва на забранено място и принуждава коли да
Коментари Харесай

Очевидка: Правителствена кола изблъска коли в Кресненското дефиле

Автомобил жестоко изпреварва на неразрешено място и принуждава коли да излязат отвън пътя в Кресненското дефиле, това сподели Нова телевизия. Кадрите са снимани от очевидка на случая и пуснати във Facebook. В утринния блок на малкия екран тя описа, че колата е дала звукови и светлинни сигнали, които са като на служебни държавни коли.

Жената описа, че е видяла по какъв начин са били безусловно изблъскани по тясната права в дефилето, която скоро беше обезопасена с цел да няма изпреварване и към този момент два месеца там няма тежки произшествия. Водещите Виктор Николаев и Мира Иванова направиха ангажимента, че звуковата и светлинна сигнализация не потвърждава безусловно, че колата е държавна.

От НСО отхвърлят тяхна кола да се е движила по това трасе в деня, в който е снимано видеото. Виктор Николаев обаче настоя служебният министър председател Гълъб Донев и служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да извършат инспекция, откакто толкоз пъти декларират, че са строги по отношение на нарушителите по пътищата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР