Автомагистрала Тракия близо до Карнобат е затворена в двете посоки

...
Автомагистрала Тракия близо до Карнобат е затворена в двете посоки
Коментари Харесай

Катастрофирал камион затвори автомагистрала Тракия

Автомагистрала " Тракия " покрай Карнобат е затворена в двете направления от сутринта поради аварирал тежкотоварен камион, заяви Агенция " Пътна инфраструктура ". Няма жертви.

Спукана гума е причина водачът на движещия се към Бургас ТИР да загуби ръководство и камионът да се преобърне и да раздра мантинелата, преминавайки в отстрещното платно. 

В него са се блъснали четири коли, ранени са трима от водачите и пасажер. Те са откарани в бургаска болница и се допуска, че са със счупвания.

Движението е отклонено по обходен маршрут: пътен възел. „ Карнобат “ - Лозенец - Зимница - пътен възел  " Зимница " - автомагистрала „ Тракия “ и назад, оповестяват от АПИ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР