Автоколони от кемпери, леки коли и камиони на протестиращи срещу

...
Автоколони от кемпери, леки коли и камиони на протестиращи срещу
Коментари Харесай

Автоколони на протестиращи срещу антивирусните мерки преминаха през Париж

Автоколони от кемпери, леки коли и камиони на протестиращи против рестриктивните мерки във Франция поради ковид минаха през днешния ден през центъра на Париж в опит да го блокират макар полицейската възбрана, съобщи АП.

Демонстрантите, организирали се в обществени мрежи, бяха въодушевени частично от протестните акции на водачи на камиони в Канада, блокирали дни наред столицата Отава и гранични пунктове със Съединени американски щати. Френската акция обаче няма изявен водач или категорично оповестена цел.
 

— RPK Report (@RPKReport)
Властите в Парижка област разположиха над 7000 служители на реда по пунктовете за заплащане на тол такси и други основни места, с цел да предотвратят запушване на трафика във френската столица. Полицията предизвести, че при непокорство ще постанова санкции и други санкции, с цел да осуети " опасности за публичния ред ".

Някои от френските протестни групи се заканват да потеглят към Брюксел, където в понеделник да се съберат с водачи от други страни на интернационален митинг. Белгийските управляващи са забранили възможни акции за блокади на трафика, а плануваният за през днешния ден във Виена " ескорт на свободата " също бе неразрешен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР