Автографът на Христо Стоичков увековечи на тялото си дъщеря му

...
Автографът на Христо Стоичков увековечи на тялото си дъщеря му
Коментари Харесай

Мика си татуира автографа на Стоичков - slava.bg

Автографът на Христо Стоичков увековечи на тялото си щерка му Мика! Наследничката на Камата сподели новата си облага в обществените мрежи. Чаровната русокоска взема решение да нарисува подписа на именития си татко покрай рамото си. За задачата се оставя в ръцете на фамозен занаятчия. Татуистът е нашарил с багрилата си редица известни ММА бойци и рапъри.

„ Той направи моята най-специална татуировка “, споделя щерката на великия футболист на „ ЦСКА “ и „ Барселона “. Мика е разказвала за околните и топли връзки с баща си и споделя, че той е извънредно добър и грижлив. От него научила доста мъдрости в живота. „ Страхотен татко е! “, безапелационна е наследницата за обичания от всички Христо Стоичков.

Наскоро по-голямата дъщеря на Камата пусна фотография с него като дребна, с цел да засвидетелства още един път обичта си към него. Автографът на именитата осмица надалеч не е първият татус по кожата на Мика. Наскоро тя се нарисува с географските координати на обичаното си кътче на Земята - мексиканския град Тулум. Мястото е известно като тогавашния град на маите и прочут карибски курорт, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР