Автобусите на дружеството Ченсфилд – 55“, което извършва превози по

...
Автобусите на дружеството Ченсфилд – 55“, което извършва превози по
Коментари Харесай

Предлагат решение по казуса с автобусна линия 409

Автобусите на сдружението „ Ченсфилд – 55 “, което прави транспорти по автобусна линия 409 дружно с „ Градски Транспорт ”, да бъдат обозначени с друг номер. Маршрутът за напредване на частния транспортьор да стартира от посочена от кмета на община Аксаково автоспирка от автогарата в Аксаково до автогарата във Варна, а „ Градски Транспорт ” да прави транспорти от автогарата във Варна до курорта „ Златни пясъци “. Това предложение е отправено към представителите на общините Варна и Аксаково на извършено съвещание на Областната комисия по превоз, осведомят от Областна администрация.

Осъществяването на транспортите по маршрутните написания на линия 409, за която квоти имат и община Варна, и община Аксаково, е съпроводено с голям брой проблеми, за превъзмогването на които не са взети решения и не е реализиран консенсус сред двете общини, през територията на които минава линията. Въпреки многократните опити на Областна администрация да сближи позициите сред двете общини по тематиката, да спомага да бъдат направени взаимни взаимни отстъпки и отстъпки, и да бъдат взети своевременни решения за превъзмогване на зародилите проблеми, към този миг не са реализирани договорености, означават от Областна администрация.

И на съвещанието на Областната комисия по превоз не са реализирани съглашение и договорености, заради което е взето решение да бъде образувана обща работна група с присъединяване на представители на двете общини, която в период от 10 април до 10 май да организира работни срещи за правене на план на решение, което да се подложи на публично разискване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР