Автобусът е бил съвсем нов, шофьорите са се сменили в

...
Автобусът е бил съвсем нов, шофьорите са се сменили в
Коментари Харесай

Собственикът на „Юнион Ивкони”: Кола се е завъртяла на пътя, ударила е странично автобуса и той изхвърчал


Автобусът е бил напълно нов, водачите са се сменили в Сливен. Водачът, който е управлявал е почивал съгласно разпоредбите. Това съобщи за „ Дарик” Ивайло Константинов, един от притежателите на компанията „ Юнион Ивкони”, чийто рейс катастрофира на автомагистрала „ Тракия “. Автобусите са оборудвани с колани, различен е въпросът какъв брой от пасажерите са изпълнили инструкциите при започване на пътуването, добави той. Друг автомобил се е завъртял на пътя, рейсът се е блъснал и е изхвърчал в канавката, сподели още Константинов.
„ Може би по-малко и от вас знам. Това, което знам, го знам от нашите екипи, които са на място. Адски противен случай. И не петък 13-ти е отговорен, а още веднъж джигитите на пътя “, сподели Константинов.
„ Автомобил се е завъртял на пътя, блъснал е странично рейса, той изхвърчал в канавката. Отклонил го е от пътя и се е обърнал. Вероятно и това е повода за жертвите. Има наши екипи на място. Очевидно там е страшна панорама “, добави Ивайло Константинов.
От „ Юнион Инкони” оповестиха, че шефът и мениджърът вътрешни линии пътуват към мястото на случая, където ще дадат брифинг за медиите./Дарик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР