Австрийският хазартен бранд Bwin обявиха, че са сключили договор за

...
Австрийският хазартен бранд Bwin обявиха, че са сключили договор за
Коментари Харесай

Bwin стана официален партньор на UEFA за Лига Европа и Лига на Конференциите

Австрийският хазартен бранд Bwin оповестиха, че са сключили контракт за партньорство с УЕФА, с цел да получат право върху залаганията за Лига Европа и Лига на Конференциите през идващите три сезона. Маркетинговият шеф на UEFA е удовлетворен от контрактуваните връзки с букмейкъра, който ще предложи залози за техните надпревари. По този метод Биуин, които имат лиценз и в България, се трансформират в един от най-популярните хазартни оператори.

Защо е значимо партньорството на Bwin за UEFA?

Новият формален сътрудник на европейската футболна централа, е в действителност доста значим. Той придава повече бистрота на бранша с онлайн
залаганията, и в това време оказва поддръжка, както от спортно естество, по този начин и от комерсиална позиция. Феновете на европейските клубни шампионати ще получат по-добри коефициенти и варианти за залози. Разбира се, компанията ще налее и свежи пари, с цел да подкрепи развиването на футбола.

Предлагаме Ви за Bwin, който ще Ви води до ревюто на букмейкъра, от което ще научите повече за типовете
залози, бонусите, забавните функционалности, методите за разплащане и изобщо всичко, което Ви интересува. Желателно е да се запознаете с услугите на онлайн платформата, преди да се регистрирате, а в скоро време се чака Биуин да придобият още по-голяма популярност поради обстоятелството, че ще спонсорират УЕФА и нейните шампионати.

Кои са Bwin и за какво да ги изберем?

Букмейкърската компания Bwin е основана в Австрия, и е международен водач в спортните
залагания. Брандът впечатлява със своите дългогодишни партньорства на огромни футболни клубове от Стария континент. Хазартният оператор спонсорира сполучливо португалската лига по футбол, както и голям брой немски тимове, измежду които Борусия Дортмунд, Кьолн, Санкт Паули и Динамо Дрезден. Не на последно място компанията е спонсор и на баскетболния Олимпиакос.

Дългата автобиография и традициите в спонсорствата, са причина UEFA да огледа по-сериозно към взаимоотношения за марката за онлайн
залози. Що се касае до потребителите те също имат голям брой мотиви да гласоподават доверие на този уебсайт. На този стадий това е платформата, която предлага най-високите коефициенти за европейски футбол и това може да се забележи с невъоръжено око. Не на последно място предлага и хиляди спортни събития.

Безопасни и виновни
залози

За никого не е загадка, че Биуин има желязна политика за безвредни и виновни
залагания. Потребителите в уеб страницата им могат да прочетат повече за рисковете, които хазарта води след себе си, както и да слагат предели на дневна, седмична или месечна база върху депозитите им. Букмейкърът приканва към рационално залагане, и е срещу пристрастяването към залозите.

Дълги години наред операторът избистря своята политика и предизвестява клиентите си за опцията от загуби. В същото време компанията е построила сигурна система, в която всеки състезател има своята анонимност. Това са и аргументите австрийците да са харесвани от доста българи. В бъдеще време марката ще се развива още, и ще доближи големи висоти.

Какво споделят от Bwin за партньорството си с УЕФА?

От бетинг компанията също изричат наслаждение, че си партнират със Съюзът на Европейските футболни асоциации. Те се канят да изпълнят отговорностите си, и да модернизират
залаганията, тъй че да стигнат до още повече пазари в международен мащаб. Тази голяма компания сигурно ще се погрижи за отличното потребителско преживяване на клиентите си, като им достави забавни мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, както и още по-добри бонуси и промоции. Всичко това са все положителни нови за феновете на залозите.

Обобщение

Как ще протекат връзките по оста Биуин и УЕФА следва да разберем. Сега обаче е време да пожелаем на всички наши читатели доста шанс, и ще стискаме палци да осъществят положителни облаги. Надяваме се, че Ви е било забавно и очаквайте още информация по тематиката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР